lørdag 2. juli 2011

Kastanjehagens Lavkarbo

Kastanjehagens Lavkarbo-brød

6 egg
1 boks Cottage Cheese
3 ss cocosa nøytral
100 gr malte mandler
100 gr malte valnøtter
100 gr malte solsikkekjerner
50 gr kokosmel
50 gr sesamfrø
4 ss fiberhusk
25 gr kli
3 ts bakepulver
1 ts salt

Jeg kjørte først Cottage Cheesen jevn med stavmikser, blandet så inn cocosaen. Vispet eggene luftige og vispet inn CC blandingen i eggene.
Blandet så alt det tørre i røra...deigen ble veldig fast.
Hadde alt deigen i stor brødform kledd med bakepapir.
 Stekte på nederste rille, varmluft160 gr i 1 time og 10min.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Huff, da går år mellom kvart innlegg her

-sist gang var før pandemien… Me hadde vel fått med oss litt på nyhetene.. -om farlig sjukdom i Kina… Da er jo så langt vekke herifra… -så l...