Matkulturen i fremmende land er alltid like spennende...
-vi hadde de fleste måltidene inkludert så noe særlig ut over det fikk jeg ikke prøvd...
Vi gikk forbi en del lokale "lage mat for salg" boder som luktet fantastisk i stekeosen..
Vi gikk forbi en del lokale "lage mat for salg" boder som luktet fantastisk i stekeosen..
-og nybakte runde flate brød solgtes jo både her og der...
Men mat kunne de i Marokko...
Appelsinene hang fremdeles på trærene...
-så den ny pressede juicen hver morgen var nydelig..
-så den ny pressede juicen hver morgen var nydelig..
-ellers var det brød og en del ulike "pannekaker/lapper" og mest søtt pålegg til frokost..
Enkel frokost, varm lunch og ganske sen middag med flere ulike retter er vanlig..
(-tror jeg)
(-tror jeg)
-og det passer jo veldig godt med mine "unormale" matvaner...
Vel ble middagene nokså drøye et par ganger med mange retter som skulle smakes på...
-den var så spesiell og bra at jeg rent glemte å ta bilder....
Vin og brød kom som alltid først på bordet, etter hvert kom litt majones og så maten...
Små lokale reker og grillede sardiner på første store fat (for 4 personer)
-så et med stekt sjøtunge og frityrstekt blekksprut,
-til slutt languster og en lokal variant av kongekrabbe...
Vi spiste altså veldig, -veldig god, -sjømat uten tilbehør av grønnsaker eller poteter...
-det var bare litt av alt.. 10-12 reker, 5-6 sardiner, en sjøtunge fillet,
-en halv languster osv..-til hver...
-en halv languster osv..-til hver...
Det hele ble avsluttet med litt fruktsalat i et lite glass...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar